You are not connected. Please login or register

Monster-In-Law (Za sve je kriva svekrva)

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Monster-In-Law (Za sve je kriva svekrva) on Mon Apr 29, 2013 5:05 am

[You must be registered and logged in to see this image.]

Ljubavni život profesionalne šetačice pasa Charlotte Honeywell (Jennifer Lopez), zvane Charlie, baš se i ne može opravdano tako nazvati. Sastoji se od niza nepotrebnih i neuspješnih spojeva na slijepo, kojih se ona kasnije sjeća samo u noćnim morama. Baš kada se najmanje nadala, Charlie upoznaje savršenog muškarca, Kevina (Michael Vartan), koji se čini predobar da bi bio istinit, a k tome je i nakon nekog vremena zaprosi. Međutim, tu problemi za Charlie ne završavaju, nego, upravo suprotno, počinju, i to upoznavanjem Kevinove majke Viole (Jane Fonda). Ona je jednostavno uvjerena kako ni jedna djevojka nije dovoljno dobra za njenog sina, a pogotovo Charlie. Stoga će Viola napraviti sve kako bi otjerala Charlie od Kevina.

Sukobljene dame igraju jedna od najvećih svjetskih zvijezda Jennifer Lopez, kojoj ovakve uloge lijepih romantičarki ipak najbolje pristaju, te legendarna oskarovka Jane Fonda, u jednoj od svojih najupečatljivijih rola posljednjih nekoliko godina. Po vlastitu priznanju, ulogu čudovišne svekrve Fonda je odradila ugledajući se na svoga bivšeg supruga Teda Turnera - izgleda da je Ted bio previše zaštitnički nastrojen prema svojoj djeci. Glavnu mušku ulogu papučara Kevina igra Michael Vartan, najpoznatiji po nastupu u seriji "Alias".

View user profile http://angelessbitchz.tumblr.com

2 Re: Monster-In-Law (Za sve je kriva svekrva) on Tue Apr 30, 2013 12:50 am

Jao obožavam ovaj film.[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Can’t you see it’s me who own the night?
View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum